Молодий киянин так захопився спілкуванням з дівчиною, що випав з вікна квартири, розташованої на восьмому поверсі. Про це розповіли в «Інформатора».

Як повідомляється, все сталося в дев'ятиповерховому будинку на вулиці Героїв Дніпра в Оболонському районі столиці. Компанія молодих людей святкувала День народження в квартирі на восьмому поверсі.

Один з хлопців усамітнився на балконі з дівчиною, щоб поговорити по душах. Поки не відомо точно, що сталося між ними на балконі, але в результаті хлопець випав з вікна і опинився на газоні перед будинком.

На щастя, падіння було не смертельним – прибула за викликом бригада швидкої допомоги госпіталізувала молодого чоловіка з численними травмами, але живого.

За попередніми даними, постраждалий хлопець перебував у нетверезому стані. Подробиці інциденту з'ясовують правоохоронці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонароджену дитину, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент. У школі №173 за адресою проспект Відрадний, 20 з вікна четвертого поверху випала 12-річна дівчинка.