На Житомирщині у психоневрологічному інтернаті працівники закладу хворих "лікують"побиттям та змушують роздягатися на людях.

Про це розповіли в Офісі Омбудсмана.

Останній візит до Радомишльського психоневрологічного інтернату показав низку грубих порушень прав підопічних інтернату. Виявилося, що підопічні у закладі не отримують належного лікування.

У психоневрологічному інтернаті виявили низку грубих порушень


“В однієї важкохворої підопічної виявлено глибокий та обширний пролежень, вона страждає через нестерпний біль. Лікар оглядав і призначав їй лікування майже місяць тому. На вимогу моніторингової групи сімейним лікарем оглянуто жінку і призначено консультування хірурга”, – розповіли монітори.

У психоневрологічному інтернаті виявили низку грубих порушень


За словами експертів у закладі відсутні й найнеобхідніші медикаменти. А під час особистого спілкування підопічні жінки розповіли моніторам про те, що медсестри застосовують до них фізичне насильство. При цьому в закладі існує неформальна ієрархія серед підопічних.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У психоневрологічному інтернаті виявили низку грубих порушень


Так виявилося, що частині підопічних не дозволяється вдень знаходитися в житлові кімнати. Вони змушені сидіти на незручних лавках спиною до телевізора і навіть лежати на підлозі. Також підопічні психоневрологічного інтернату розповіли, що працівники закладу змушують їх роздягатися наголо в присутності інших під час переодягання в кімнаті денної зайнятості та коротко стригтися.

Нагадаємо, працівник вказав на небезпеку в роботі за кордоном.

Як повідомляв Знай.uа , панацея від депресії: пустотливий пес чіплявся до господині під час заняття спортом.

Також Знай.uа писав, що працівникам відкриє двері омріяна країна, яка дасть фору не тільки Польщі.