Близько місяця тому в Києві в Маріїнському парку встановили нові ліхтарі. Тоді на це витратили 18 мільйонів гривень. Але пройшло трохи більше місяця і нові ліхтарі поржавіли.

Про це написав Семен Широчин, активіст і дослідник історії архітектури в соціальній мережі Facebook.

Так, Семен Широчин розповів, що у вівторок, 4 лютого зауважив, що в Маріїнському парку поржавіли нові ліхтарі. Ці ліхтарі замінили близько місяця тому. Загальна вартість робіт з ремонту освітлення та встановлення цих ліхтарів склала 18 мільйонів гривень.

У Маріїнському парку за місяць поржавіли нові ліхтарі


Також Семен Широчин розповів, що зараз в Маріїнці знову змінюють ліхтарі.

"Їх відразу ж замінюють на нові такі ж, а іржаві нібито везуть піскоструїть. І звідки у них запасні? Куплено більше, ніж у тендері? Чи встановлено менше?" - написав чоловік.

У Маріїнському парку за місяць поржавіли нові ліхтарі


Як зазначив Широчин, Кличко відповів, що розглядає можливість реставрації оригінальних ліхтарів за бюджетні кошти. А в КП "Кіївміськсвітло" зараз знаходяться 6 металевих ліхтарних стовпів. За словами активіста, з 30 оригінальних величезних плафонів, які були в Маріїнському парку, після демонтажу вижило 2.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У Маріїнському парку за місяць поржавіли нові ліхтарі

Нагадаємо, що біля Маріїнського парку тротуар пішов під землю: "Чекають, щоб знову обпеклися люди?!

Також Знай.ua повідомляв, що Укравтодор і Гончарук обіцяють залатати 4 тисячі кілометрів ям: що реально відбувається на трасах.