У Києві "герой" паркування жорстоко поплатився за свою поведінку. Фото наслідків помсти розлюченого пішохода опублікували в пабліку "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, інцидент стався в суботу, 1 лютого, навпроти «Мистецького арсеналу». Невідомий водій припаркував свій автомобіль біля огорожі Києво-Печерської Лаври таким чином, що не залишив місця для пішоходів. Людям доводилося обходити автомобіль по проїжджій частині.

Один з перехожих не витерпів і помстився автохаму – чоловік виліз на капот злощасної Toyota, потоптав її ногами, пострибав і розбив лобове скло. Крім того, він відбив у машини бічне дзеркало заднього виду і погнув крила.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото: Київ Оперативний у Facebook

У коментарях користувачі додають, що ще до розгрому на лобовому склі авто красувався напис «м*дак», а передні номери автомобіля збили. Один з очевидців стверджує, що повз неправильно припаркований автомобіль проїжджав патруль поліції, але ніяк не відреагував на це порушення.

На думку більшості коментаторів, дії пішохода були виправдані, оскільки інші методи боротьби з "героями" паркування абсолютно марні.

Нагадаємо, автоледі напідпитку показала ″клас″ на парковці, розбивши 5 машин

Як повідомляв портал Знай.uа, ексглава ДАІ влаштував п'яний форсаж в Києві

Також Знай.uа писав, в Одесі люди близько двох годин переставляли машину жінки, яка своєю парковкою блокувала рух трамваїв.