У Києві безвісти зникла неповнолітня дівчинка з довгим русявим волоссям.

Про це повідомляє київська поліція.

Так, стало відомо, що в Києві безвісти зникла 15-річна Боднар Ліберті Анатоліївна. Правоохоронці розповіли, що дівчинка пішла з Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей № 1, який розташований у Деснянському районі Києва.

Боднар Ліберті Анатоліївна


Дівчинка не виходить на зв'язок вже другий день. Відомо, що дівчинка зникла 27 січня.

Особливі прикмети зниклої: на вигляд 16-17 років, зріст 165 сантиметрів, середньої статури, волосся світло-русяве довге, шатенка. Дівчинка була одягнена у куртку темного кольору і світло-блакитні джинси, а також в чорні уггі.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження дитини, прохання повідомити про це за телефоном на спеціальну лінію 102.

Нагадаємо, у Києві на наступний день після святкування Нового року зникла 13-річна школярка.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові шукають дівчинку-підлітка, яка пішла на прогулянку з подругою, але додому так і не повернулася.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом пішла з дому і безслідно зникла 15-річна дівчинка.