У Києві на розкладці одного з магазинів «Секонд-хенд» виявили шкурки тварин, підозріло схожі на котячі. Про це очевидці розповіли в Telegram-співтоваристві "Ху**ий Київ".

За словами Любові Харченко, яка натрапила на жахливу знахідку, в секонд-хенді "Сіріус" вона побачила дивні хутра, які продавалися поруч зі шкіряними виробами. Багато шкурок мали знайоме, типове котяче забарвлення. Перевернувши шкірку, жінка побачила на звороті штамп із зображенням кота та підписом іноземною мовою.

Хутро з кота (фото: Telegram-канал Ху**ий Київ)

Після цього вона поцікавилася у продавців, з якої тварини були зняті дані шкурки. Ті у відповідь почали вимагати, щоб вона покинула приміщення, і не стали відповідати на запитання. Сказали тільки, що весь товар привезений з Німеччини.

Дозвільних документів на шкурки у продавців не виявилося, а обуреній клієнтці надали тільки висновки санітарно-епідеміологічної експертизи, яка виявилася простроченою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що відомий український дизайнер і засновниця бренду DAFNA MAY Дафна Майберг поділилася інформацією про співпрацю з першою леді Оленою Зеленської.

Як повідомляв портал "Знай.uа", завезення одягу секонд-хенд в Харкові викликало великий ажіотаж, що призвело до величезних черг і тисняви.

Також Знай.uа" писав, що інтернет-сайт відомого бренду ZARA відмовив клієнту в обслуговуванні українською мовою.