У четвер ввечері, 24 січня, в Києві на Борщагівці було виявлено труп чоловіка, на якому нарахували безліч ножових поранень. Відповідні фотознімки опубліковані в співтоваристві "Київ оперативний" в соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, труп знайдений близько 20:30 посеред вулиці. На тілі вбитого прибулі на місце події правоохоронці нарахували 14 ножових поранень. Поліція уточнює обставини події, мотиви вбивства і особу загиблого. На місці вбивства працює слідчо-оперативна група.

Скрін, Київ оперативний в соціальній мережі Facebook

За словами коментаторів в соцмережі, вбитий – молодий чоловік, і при ньому залишилися всі цінні речі, тобто ніщо не вказує на пограбування як мотив нападу. За твердженнями місцевих жителів, на тілі не 14, а 17 поранень.

«Близько 21.00, а може і раніше. Начебто не 17 ножових, а 1-2 в області серця. В іншій групі читала, що стікав кров'ю до приїзду швидкої. До речі, цінні речі були при ньому. Молодий хлопець був. Мої співчуття рідним і близьким», - пише одна з користувачок.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«На Борщаге, і лише 17 ножових? дивно, зазвичай добивають до 40-50-ти тычек», - пише інший коментатор.

«На Оболоні теж нещодавно зарізали, напевно, знову маніяк якийсь», - додають городяни.

Як повідомляв портал Знай.uа в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.