На Козятинщині поховали застреленого трирічного сина депутата Київської облради бізнесмена В’ячеслава Соболєва. Про це розповіла бабуся хлопчика, Людмила Лавренюк, в інтерв’ю виданню «33-й новини».

Як відомо, трагедія трапилася 1 грудня у Києві – дитина разом із батьками перебувала в автомобілі, який обстріляв снайпер. Швидше за все, стрілок намагався поцілити в батька, якого підозрюють у фінансуванні донецьких бойовиків, але влучив у дитину. Хлопчик загинув на місці, медики не змогли його врятувати.

Матір хлопчика, Інна Соболєва – уродженка Козятина, тому дитину поховали саме там.

«Сашуня з сестричкою їхали на задніх сидіннях. Коли тато на світлофорі зупинився, онук став між кріслами батьків. Зять нахилився, і куля влучила у Сашка, хоча могла зачепити і маму, і сестру», — зазначає бабуся дитини, яка є головою Збаразької сільської ради. Її чоловік, Олексій Лавренюк, був головою Козятинської РДА та депутатом Вінницької облради.

Жінка розповіла, що онука поховали біля могили прабабусі, на похороні було багато людей.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

«Саша був дуже доброю дитиною. Все любив робити сам, щоб йому не допомагали. Завжди казав, який він сильний!», - пригадує вона.

«Інна побачила лише яскравий спалах, обернулася — а у сина немає пів голови… Але серце ще билося… Моторошно… Та Інна не відпускала ручки Саші, аж поки тіло не охололо», - ділиться жінка.

Нагадаємо, у загибелі 3-річного сина Соболєва сплив новий підозрюваний

Як повідомляв портал Знай.ua, найманому кілеру Соболєва пообіцяли 21 тисячу доларів, якщо той виконає замовлення.

Також Знай.ua писав, кілер хотів убити депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, але потрапив в його 3-річного сина.