У Києві на Героїв Дніпра маршрутку спалили дотла, до щастя подія обійшлася без постраждалих.

Про це повідомляє Інформатор.

В ніч на 23 січня в Києві за адресою вулиця Героїв Дніпра, 38 сталася пожежа. Загорівся пасажирський мікроавтобус Mercedes Sprinter.

У Києві маршрутку спалили дотла

На місце події оперативно прибула бригада рятувальників. Вони негайно приступили до ліквідації займання. Ліквідувати пожежу вдалося за лічені хвилини. Але машина вигоріла вщент. В результаті події ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Києві маршрутку спалили дотла

За словами господаря Mercedes це був підпал. Про пожежу йому повідомили сусіди. А до приїзду пожежників в машині була відкрита двері. Господар авто припускає, що це витівки конкурентів.

У Києві маршрутку спалили дотла

Зараз правоохоронці будуть з'ясовувати причини займання та інші подробиці події.

У Києві маршрутку спалили дотла

Нагадаємо, в Києві ведуть розшук двох громадян Казахстану, які повинні були залишити столицю України, але так і не вилетіли з "Борисполя".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.