У справі про жахливе вбивство дівчат у Києві з'явилися нові деталі. Господиня квартири, в якій стався злочин розкрила несподівані подробиці.

У переддень нового року в Києві сталося вбивство двох студенток. Тіло 16-річної Єви Лисенко та 19-річної Марії Каминіної виявила в шафі господиня орендованої квартири. Вона прийшла до дівчат 4 січня, щоб навести порядок після свят.

Вбивство дівчат у Києві


В ефірі популярної програми "Стосується кожного" жінка розкрила раніше невідомі подробиці. Жінка припускає, що дівчат могли вбити в іншому місці, так як в квартирі не було слідів крові. При цьому шафа на балконі була наглухо забита. Щоб відкрити її, господиня квартири звернулася за допомогою до свого чоловіка.

Спочатку вони не зрозуміли, на що натрапили, але помітили, що в шафі зробили перестановку, багато речей лежали не на своїх місцях. Там же лежали і якісь згортки.

" Я кажу чоловікові: "Подивися, що там!" І коли він сказав, що там дві ніжки. Потім я сама пішла дивитися і побачила ніжки дитячого розміру. Думала, що манекен", - розповіла господиня квартири.

Після цієї знахідки жінка одразу ж вискочила з балкона. А її чоловік почав розгортати пакунки. Чоловік намацав руку і тоді вони вже зрозуміли, що там трупи їх квартиранток.

Господиня квартири зазначила, що в будинку був безлад, також господарі виявили чотири склянки і чотири сигаретних недопалка. Ці слова підтверджують версію слідства, що в квартирі було чотири людини. Але варто відзначити, що за словами господині квартири в будинку не було ні слідів крові, ні слідів боротьби.

Нагадаємо, що у Дніпрі в лікарні Мечникова рік розпочався з двох унікальних пологів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.