Власники кіосків та інших малих архітектурних форм, які незаконно та з порушеннями процедури отримання дозвільних документів було встановлено на території Києва, зможуть дізнатися про намір столичної влади знести їхню споруду зі спеціальних інформаційних наклейок. Про це розповіли у прес-службі Департаменту міського благоустрою КМДА.

Представники зазначеного департаменту спільно з комунальним підприємством «Київблагоустрій» запровадили спосіб донести інформацію до власників тимчасових споруд, які мають демонтувати найближчим часом, із використанням фірмових наклейок.

Зокрема, інспектори КП “Київблагоустрій” розміщатимуть на кіоску особливу наклейку із текстом, який попереджатиме про майбутній демонтаж. Після цього власнику тимчасової споруди надається доба, впродовж якої він має представити дозвільну документацію на розміщення кіоску. В іншому випадку МАФ демонтують впродовж найближчого часу.

За задумом чиновників, наклейка як попереджувальний засіб має спонукати власника кіоску до узаконення його діяльності, надавши дозвільну документацію до Департаменту міського благоустрою.

Фото Департаменту міського благоустрою КМДА

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

У КМДА запевняють, що мають на меті розвиток легального малого й середнього бізнесу в столиці.

Також Знай.ua повідомляв, що боротьбу з МАФами від Кличка висміяли колеги і нардепи: "Треш в управлінні містом триває".

Раніше Знай.ua писав про чергове звільнення у Кличка: новоспечений чиновник ледь протримався 2 місяці.