В озері місцеві рибалки знайшли тіло загиблого під Києвом у селі Бабинці 16-річного Павла Кремінського. Труп хлопця застиг у воді у позі ембріона. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Павло Кремінський

"Його тіло виловили місцеві рибалки в трьох-п'яти метрах від того місця на березі, де він залишив телефон і свою шапку. Вони цілий день ловили сітками, закидали спінінги", – розповіла одна з сусідок загиблого.

За її словами, коли Павла витягли на сушу, люди просто втрачали свідомість від того, що вони побачили.

"Знепритомніли чоловік 10. Було кілька швидких. Паша був в дивній позі ембріона – руки/ноги зігнуті. Я, звичайно, не експерт, але подумала, що в воду він потрапив живим і боровся за своє життя до кінця, намагаючись зігрітися. Я особисто схиляюся до думки, що він послизнувся. Там слизько. Плити, дуже вузька стежина і немає тротуару. А з іншого боку дорога та відбійник. В ту ніч був густий туман. Нічого не було видно на відстані витягнутої руки. Можливо, він вперше випив, злякався, що нічого не бачить. Нахилився до води, впав і не зміг вибратися", – поділилася сусідка.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Виявили тіло Павла Кремінського

Також друзі загиблого вважають, що до його смерті причетний місцевий житель Назар, який був з ним у ту саму ніч.

"В селищі вирішили, що Назар, у якого не дуже хороша репутація, що зробив Паші. Але коли його дістали – на ньому не було ні подряпини. Тепер чекаємо результатів експертизи", – повідомила дівчина Ганна.

Нагадаємо, що в районі СМТ Іванків 49-річний ветеран війни на Донбасі в ході розпивання спиртного зі своїм приятелем вистрілив в останнього з мисливської рушниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мерседес Таффарель, мати аргентинського футболіста Еміліано Салы, який трагічно загинув в авіакатастрофі, розповіла про те, як живе без сина.

Також "Знай.ua" писав, що у будівлі Центральної виборчої комісії на бульварі Лесі Українки від вогнепального поранення помер чоловік.