Хмарна погода протримається у Києві весь день. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 21 січня вологість повітря в Києві складе від 67 до 80%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 0 до +3 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода у Києві


Схід сонця у цей день у Києві буде спостерігатися у 07:44, а захід можна побачити у 17:33.

21 січня вшановується пам'ять Еміліана, сповідника. Раніше заметілі і бурани у цей день були звичним явищем, про що говорить і прислів'я: "Омелян, накрути буран".

Слідкували у цей день в основному за вітром: якщо на Омеляна подме з півдня — літо буде грізним, а якщо день видасться ясним, то слід чекати засушливого літа.

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа , синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще