Підозрювані у звірячій розправі над двома дівчатами на орендованій квартирі в Києві Єлизавета Бершацька і Сергій Ксендзик позбавляли життя жертв по черзі. Більш того, подруг, які були жорстоко вбиті, змушували дивитися один на одного в момент розправи. Про це повідомляється у сюжеті журналістів "Надзвичайних новин" телеканалу ICTV.

Заступник керівника відділу прокуратури Києва Дмитро Величко розповів, що подруг вбили, щоб пограбувати. Але злодіям дісталося небагато – мобільні телефони та біжутерія дівчат. Однак, про вбивство жертв зловмисники домовились відразу. Позбавивши життя тіла дівчат зв'язали скотчем і запхали в шафу на балконі, де вони і були виявлені власниками квартири 4 січня. Відомо, що загиблими виявилися 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко. А підозрюваним загрожує довічне ув'язнення.

Підозрювані у вбивстві, InfoResist
Підозрювані у вбивстві, InfoResist

Нагадаємо, двоє юних братів жорстоко позбавили життя вчительку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік задушив "галюн" і здався копам, горілка підставила.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що біля кладовища виловили мерця з дипломом у кишені.