У Києві – чергова страшна знахідка. На цей раз у сміттєвому баку було виявлено труп дитини, повідомляється в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, труп немовляти знайшов чоловік без певного місця проживання – він перебирав відходи і натрапив на пакет зі страшним змістом.

За адресою вулиця Героїв Севастополя, 22, за викликом виїхала оперативно-слідча група поліції. Правоохоронці оглянули місце знахідки та опитали свідків.

У поліції зазначили, що новонароджений був з пуповиною – швидше за все, його народили в домашніх умовах. Прибула на місце події бригада швидкої допомоги нічого не змогла зробити для порятунку малюка – він був вже мертвий.

Фото: dtp.kiev.ua

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пізніше з'явилася інформація, що немовля, труп якого був знайдений вночі в сміттєвому баку, був жіночої статі. На тілі дівчинки не було явних слідів насильницької смерті. Незважаючи на це, точна причина смерті дитини поки не відома, її встановить судмедекспертиза.

Правоохоронці шукають жінку, яка народила малюка, і опитують мешканців прилеглих будинків.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.uа писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку.

В поліції почали шукати матір, яка покинула дівчинку і поставила під загрозу її життя, особа жінки поки не встановлена.