У Києві ранок та день будуть хмарними, та тільки вечір порадує нас ясним небом. Без опадів.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Погода в Україні, фото: oi5.ru
Погода в Україні, фото: oi5.ru

Температура повітря коливатиметься від 0 градусів вдень і до -4 вечорів, вологість повітря від 61 до 88 %.

Народний прогноз погоди

Цього дня відзначається Собор Пресвятої Богородиці. У народі цей день називався Бабині каші. По каші і погоду передбачали на найближчий час: якщо каша в печі рум'яниться — до снігу. Якщо до цього часу земля ще добре не промерзла, то літом соку не дасть, тобто врожай буде не дуже хорошим. Спостерігали у цей день за сонцем і за птахами: якщо біля сонця з'являлась світла смуга, це передбачало сніг. Якщо синиця зранку пищить — бути морозу вночі, а якщо галки і ворони влаштували безперервний ґвалт — бути снігопаду або заметілі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Також Знай.ua писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. А ще деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. В нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.ua писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини в 2020 році.