У понеділок, 23 грудня, в Києві відбулася церемонія нагородження Kyiv Tourism Awards. Призи вручали представникам туризму, які розвивають столичний бренд і роблять впізнаваним в усьому світі. Амбасадором Києва став пес коргі по кличці Ллойд. Про це повідомляє сайт конкурсу.

Корг

Так, в день урочистого заходу Ллойду виповнився один рік. Коргі зібрав величезну популярність завдяки промо-ролику про туристичному Києві. Собака набрала більше 100 тисяч переглядів на Youtube. На відео він подорожував по туристичному Києву, показуючи столицю своїми очима.

Також у номінації змагалися Арсеній Фінберг і Валерій Галан. Всі вони стали переможцями. За своїх кумирів, крім організаторів, кожен міг проголосувати.

Кращим рестораном за версією Kyiv Tourism Awards стало молоде заклад "100 років тому вперед", шеф-кухар якого Євген Клопотенко.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Kyiv Tourism Awards

Інші переможці конкурсу:

  • Найкраще туристичне подія: Atlas Weekend;
  • За розвиток активного туризму: X-Park;
  • Найкраще туристичне бюро: Гільдія гідів;
  • Кращий навчальний заклад: КНТЕУ;
  • Краща туристична локація Київської області: Парк Олександрія.

Нагадаємо, що в Лос-Анджелесі Голлівудська асоціація іноземної преси нарешті назвала список номінантів на престижну кінопремію "Золотий глобус".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві відбулася зустріч із представниками оргкомітету Національної музичної премії YUNA, на якій були оголошені номінанти наступного року.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві пройшла третя щорічна урочиста церемонія нагородження "НашКиїв Awards: Санта 2019 року".