Стало відомо, що в понеділок, 23 грудня, у Дніпровському районі Києва невідомий чоловік на сірому авто марки Volkswagen Passat стріляв в автомобіль Toyota і зник з місця події у бік моста Патона. За попереднім даними, водій, у якого стріляли, знаходиться у важкому стані.

У Києві оголосили спеціальну операцію Сирена

Даний інцидент стався в Гідропарку біля кафе "Очеретяний кіт". Про це повідомляє Інформатор.

Так, в 15:30 поліція ввела спеціальну операцію "Сирена". Зловмисник втік у бік моста Патона. На вигляд нападникові приблизно від 30 до 40 років, обличчя закрите банданою, високого зросту. Також чоловік озброєний. На даний момент водій автомобіля Toyota, в яку стріляли, знаходиться у важкому стані.

Нагадаємо, що активісти руху "Авто Євро Сила" вимагають від влади вирішити питання про доступною розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, голова Митної служби Максим Нефьодов повідомив про великих автомобільних чергах на українсько-польському кордоні. У заторі стоять не менше 1 500 авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові сталася жахлива НП, п'яний як чіп водій зніс натовп, який на той момент знаходилися на місці іншої аварії.