У Києві в гуртожитку одного з університетів сталося загоряння, через це довелося евакуювати всіх студентів.

Про це повідомляє Інформатор.

В ніч на 23 грудня в Києві за адресою вулиця Ніжинська, 29б сталася пожежа. Осередок займання був в корпусі №8 Національного Авіаційного Університету.

На спеціальну лінію 101 інформація про пожежу в гуртожитку надійшла близько 00:35. На місце події оперативно виїхала бригада рятувальників. Вони виявили, що дев'ятиповерхову будівлю було повністю задимлено.

В Києві сталася пожежа Фото: Інформатор

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Частина рятувальників кинулися на пошуки осередку загоряння, інші рятувальники евакуювали студентів. Сил рятувальників було критично мало і тому вони запросили підмогу. З будівлі евакуювали більше 300 студентів.

В Києві сталася пожежа Фото: Інформатор

Рятувальники виявили осередок загоряння на першому поверсі в підсобному приміщенні. Через це дим поширився на всі дев'ять поверхів. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

В Києві сталася пожежа Фото: Інформатор

Варто відзначити, що студентів після ліквідації пожежі в гуртожитку не пустили, їх тимчасово направили в найближчі корпуси гуртожитків. Зараз рятувальники з'ясовують причини та обставини займання.

В Києві сталася пожежа Фото: Інформатор

В Киеве ночью пылало общежитие НАУ: как студенты спасались из горящего здания

В ночь на 23 декабря в Киеве по адресу улица Неженская, 29б горело общежитие №8 Национального Авиационного Университета. Здание полностью заполнилось дымом, а студентов пришлось эвакуировать.

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 22 december 2019

Нагадаємо, дика витівка неадекватного киянина потрапила на відео: "Вліз на киевляночку, символізм зашкалює".

Як повідомляв Знай.uа президента футбольного клубу "обчистили" домушники, навіть годинник забрали: подробиці.

Знай.uа писав, під Сумами вчителька здала в ломбард 12 нетбуків, вкрадених у першокласників.