Українські зірки влаштують благодійне свято для дітей

Новорічне свято Міжнародного фонду "Дитяче серце" — "Імпульс Різдва" відбудеться у ТРЦ "Атмосфера" 22 січня. Його головна мета — збір коштів на придбання обладнання для обігріву ліжечок маленьких пацієнтів Науково-практичного медичного центру дитячої кардіохірургії МОЗ України. Головна мета аукціону — зібрати 157 255 гривень.

Збирати кошти для дітей допоможуть українські зірки. Взяти участь у розіграші ексклюзивних лотів, які ті нададуть для благодійного аукціону зможуть усі гості свята, які зроблять благодійний внесок в розмірі 500 гривень.

Українські зірки влаштують благодійний свято

Серед зоряних лотів:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

М'яч з автографами гравців донецького "Шахтаря" і фірмова футболка від воротаря Андрія П'ятова.

Дизайнерське плаття від Надії Мейхер.

Сертифікат на майстер-клас з акторської майстерності від Даші Трегубової.

Книги з автографом від Олі Фреймут і Ліки Співаковської.

Запрошення на ранковий ефір "Ранок з Україною" від Лілії Ребрик.

Картини українських художників Spivakovska ART: EGO gallery.

Квитки на концерти Ольги Сумської, Alyosha & Vlad Darwin і на фестиваль Atlas Weekend.

Сертифікат на екскурсію цікавими місцями Києва від Надії Матвєєвої та на відвідування закулісся Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка від Христини Шишпор.

Свої лоти також готують Ірина Білик, Tayanna та інші зірки і партнери.

Роль Святого Миколая виконає популярний український артист Олег Скрипка, з яким усі гості свята зможуть поділитися своїми новорічними бажаннями і зробити фото на пам'ять.

Крім аукціону гостей свята чекають виступи пацієнтів Центру, безкоштовні майстер-класи по розпису імбирного печива, малювання і створення ялинкових прикрас, аквагрим в казковому стилі, химерні герої від Ліпаки, зона make-up для дівчаток, б'юті-зона від Kids Line, дефіле модних брендів від тижня дитячої моди Junior Fashion Week та танцювальні виступи студії черлідінг Red Foxes.

Даша Малахова проведе майстер-шоу зі спеціями, а Надія Матвєєва майстер-клас по виготовленню новорічних орігамі.

Кожен маленький учасник свята отримає новорічну листівку від маленьких пацієнтів Центру і приємний подарунок від Національного Олімпійського Комітету.

* Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України — унікальна медична установа, фахівці якого оперують дітей зі складними вадами серця в перші години після народження. Тільки за останній рік в Центрі проконсультували майже 40 000 пацієнтів, 5 000 госпіталізували і прооперували понад 3 000. Серед пацієнтів Центру до 55% становлять діти першого року життя, до 20% — новонароджені (до 30 діб). По кількості і складності операцій, що проводяться Центр займає перше місце в Європі серед дитячих кардіоцентрів. Рівень післяопераційної летальності становить 1% порівняно з 2-3% в кращих західноєвропейських і американських клініках.

22 грудня (неділя), 15:00 - 18:00

ТРЦ Атмосфера, Столичне шосе, 103

Вхідний внесок — 250 грн

Внесок для участі в лотереї — 500 грн

Нагадаємо, що народний синоптик Леонід Горбань в ефірі ObozTV розповів, якої погоди чекати українцям найближчим часом, а також, буде сніг і морози на Новий рік.

Як повідомляв портал Знай.ua , українці вже затамували подих в очікуванні святкування Нового року 2020 в серці столиці на Софійській площі.

Портал Знай.ua писав, що астрологи прогнозують, що наступаючий Новий рік буде спокійним і без вібрацій практично для всіх знаків Зодіаку.