Київ спалахнув різними протестами, урядовий квартал заповнений десятками людей. Зараз в центрі Києва проходить щонайменше 5 мітингів

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок, 17 грудня, урядовий квартал Києва заповнений людьми, тут проходять, як мінімум 5 мітингів. Мітинги проходять не без пригод. Правоохоронці не дали пронести намети протестувальникам через це їм довелося застосувати сльозогінний газ, від якого постраждали більше двох десятків людей, в тому числі і журналісти.

МІТИНГ ПРОТИ ЗАКОНУ ПРО РИНОК ЗЕМЛІ

Кияни вийшли на протест

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під Верховною Радою зібралися близько 2 тисяч осіб, противників закону про ринок землі. Цей протест організували ряд політичних сил ВО "Свобода", "Батьківщина", "Аграрна партія" і "Нацкорпус".

11:10 під час протесту сталася бійка через те, що поліція не пропускає сільгосптехніку. Люди залишили техніку і пішли під Парламент.

АКЦІЯ ПРОТИ ЗАГРОЗИ СВОБОДИ СЛОВА

Кияни вийшли на протест

У Києві також проходить протест проти законопроекту №0931 — "щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації". Цей законопроект позбавляє релігійні громади права відмовляти, приміром, у працевлаштуванні представникам ЛГБТ.

МІТИНГ "АВТОЕВРОСИЛИ"

Кияни вийшли на протест

Організатор акції Олег Ярошевич розповів, що це "остання акція за доступне розмитнення".

"Якщо президент побачить, як нас багато, це і буде наш останній аргумент, щоб замість штрафів 170 тисяч гривень в новорічну ніч отримати закон про доступне розмитнення", - розповів він.

Також у центрі Києві протестують і ошукані вкладники і ті, хто вимагають створити ТСК по Іловайску.

Нагадаємо, депутати влаштували бійку з-за жінки, ледве розборонили.

Як повідомляв Знай. ua, Слуги народу влаштували масове побоїще в Раді.

Також Знай. ua писав, що Верховну Раду беруть штурмом.