В 2020 році з киян будуть вимагати ще більше плати за комунальні рахунки. Тепер містян змусять платити не тільки за квартирні лічильники води, але і за загальнобудинкові.

Про це повідомляє "Центр комунального сервісу" (КК "ЦКШ").

В 2020 році киянам прийдуть нові платіжки від Київводоканалу за холодну воду, споживачам доведеться платити і за загальнобудинкові.

Ілюстративне фото


Так, в центрі комунального сервісу зазначили, що тепер у платіжці в окремій графі вкажуть розмір внесків за повірку і ремонт загальнобудинкових лічильників і допоміжних засобів (наприклад, запірна арматура, фільтри, клапани), що забезпечують його роботу.

Варто відзначити, що технічне обслуговування включає ремонт, повірку, періодичну діагностику приладів обліку.

Нагадаємо, українцям забезпечать доставку пенсій та субсидій через скандальну "Укрпошту".

Як повідомляв Знай. ua як перестати платити комуналку і правильно вимагати перерахунок.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також Знай. ua писав, що українці дізналися про затримки пенсій.

Нагадаємо, що в Україні будуть вводити новий вид тарифу на холодну воду. Зміна торкнеться тільки жителів Києва, яких обслуговує "Київводоканал".