У Києві маршрутник побив рекорд "лузерського" водіння: усього одна поїздка ознаменувалася серією небезпечних інцидентів.

Київські маршрутки, Соцпортал
Київські маршрутки, Соцпортал

Скандал стався в маршрутному автобусі №545, розповідає киянка Яніна Климова на своїй сторінці у Facebook.

За словами жінки, яка стала очевидицею серії НП, водій маршрутки не переконався в тому, що на зупинці з задньої двері вийшли всі пасажири, затиснув коляску з дитиною в дверному отворі і поїхав, змусивши маму малюка бігти за автобусом і притримувати коляску.

"545 маршрут АА2856МТ. Водій отримав по обличчю від нетверезого пасажира, якого віз з відкритими дверима маршрутки. За одну зупинку до цього водій ледь не збив пішохода на переході. За ще одну зупинку до цього водій не переконався у тому, що із задніх дверей маршрутки вийшли пасажири, защемив візочок з дитиною у дверях , змусив маму бігти за маршруткою, притримуючи коляску, і продовжив рух. Звісно, знайшлися ті, що підтримали водія: "Кожен може помилитися". Серйозно? Такі помилки забирають життя", - обурюється киянка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скріншот з Facebook

Нагадаємо, мережа вибухнула через публікацію відео дикої бійки водіїв маршруток в Одесі.

Як повідомляв раніше Знай.uа , водіїв змусять платити за дорогу: що підготували в Мінінфраструктури.

Також Знай.uа писав про те, що озвірілий запорожець напав на маршрутчика з кулаками, відео розборок потрапило в мережу.