У четвер, 6 грудня, під Офісом Президента Володимира Зеленського неспокійно - тут зібралися понад 13 тисяч інвесторів "Укрбуд", які ризикують залишитися без квартир, оскільки корпорація вирішила призупинити будівництво 26 житлових комплексів у Києві.

Про це повідомляє телеграм-канал Kyiv LIVE.

Інвестори Укрбуд прийшли до Зеленського, фото: Kyiv LIVE

Люди мітингують з гаслом: "Добудуйте!" Протестувальники також принесли під Офіс президента сотні пар домашніх капців як символ домашнього затишку, якого не отримали.

Журналісти нагадують, що НАБУ наразі розслідує справу проти колишнього співвласника "Укрбуду" Максима Микитася. Йому інкримінують махінації з квартирами Міноборони. Про долю своїх інвесторів він говорити не хоче. Каже, що не має ніякого відношення до "УкрБуду".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Домашні капці під Офісом Зеленського

У "Укрбуду" у свою чергу немає грошей на рахунках для добудови.

На сьогодні недобудованими залишаються понад 13 тисяч квартир, будівництво фактично заморожено, кажуть експерти.

Серед найбільш проблемних об'єктів - житловий комплекс "Харківський", який вже другий рік перебуває в замороженому стані. Один будинок стоїть без тепла, ще 2 – взагалі недобудовані. Житловий комплекс введено в експлуатацію лише на третину. Через це під'єднати його до теплових мереж практично нереально. Будівництво зупинилося ще влітку.

Аналогічна ситуація ще на 26 об'єктах цього забудовника.

Нагадаємо, відомий український бізнесмен, політичний оглядач і кандидат на посаду київського градоначальника Андрій Пальчевський з українського інституту майбутнього висловив свою думку щодо долі Укрбуду.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський знайшов схожість між Зеленським і Януковичем.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський намацав точку "G" у Януковича, а всі "задоволення" отримав Зеленський.