Шулявський шляхопровід у Києві, який був перекритий протягом декількох місяців у зв'язку з реконструкцією, відкриють вже у грудні.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко під час презентації звіту Київської міської державної адміністрації за 2019 рік.

"Закінчуємо будівництво Шулявського мосту. Мені підрядники пообіцяли, що міст буде закінчений до кінця року", - підкреслив Кличко.

Мер Києва Віталій Кличко - фото Інформ.ua
Мер Києва Віталій Кличко - фото Інформ.ua

За словами градоначальника Києва, загалом протягом 2019 року столична адміністрація відновила 900 км доріг.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Києва Віталій Кличко збільшив вартість ремонту Шулявського мосту на третину.

Журналісти відзначають, що у жовтні 2019 року вартість договору додатковою угодою збільшилася на 227,67 млн грн. Отже, реконструкція подорожчала на третину і наразі становить 814,52 млн грн.

Шулявський міст у Києві, фото: Вечірній Київ
Шулявський міст у Києві, фото: Вечірній Київ

"Судячи з усього, перевірка закінчилася, і Кличко вирішив знову недоцільно витрачати столичний бюджет. До того ж, кримінальні справи про держзраду і розкрадання коштів при реконструкції Шулявського мосту в Києві ніхто не відміняв", - йдеться у повідомленні акул пера.

Нагадаємо, Гончарук назвав, яка в Україні буде мінімальна зарплата.

Як повідомляв Знай.ua, Рябошапка зізнався, що не так зі справою Гандзюк.

Також Знай.ua писав, що Порошенко 16-й раз не з'явився на допит у ДБР.