Маленького Сашка Соболєва поховали в Києві 3 грудня. Малюкові, який загинув від кулі, що адресувалася його батькові депутату Київоблради В'ячеславу Соболєву, було всього три роки. На похорон дитини прийшли його близькі, повідомляє "РБК-Україна".

Передбачуваних вбивць дитини вже затримали, проте вони не визнають себе винними в замаху на Соболєва-старшого і вбивстві трирічного малюка. Кілер, як повідомляє поліція, обстріляв автомобіль, в якому перебував депутат з сім'єю. Куля потрапила в голову трирічного Сашка – наймолодшої дитини чиновника.

Саша Соболєв, 1+1

Як стало відомо, в страшному злочині підозрюють двох молодих бійців АТО, яких командири і товариші по службі характеризують тільки з позитивної сторони. Їх причетність до вбивства для багатьох стала шоком.

Саша Соболєв, 1+1

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На війні Андрій Лаврега був снайпером, пішов служити добровольцем. Має нагороди "За мужність". Другий підозрюваний – 18-річний Євген Семенов, побратим Андрія. Обидва хлопці служили в батальйоні "Аратта" УДА. Їм загрожує довічне ув'язнення за скоєне вбивство неповнолітнього.