У понеділок, 2 грудня, в Україну та столицю прийшов сніг, і перші зимові опади одразу ж ознаменувалися масштабними заторами.

Вже вранці у вівторок, 3 грудня, згідно з даними сервісу Google Maps, у Києві сталося близько п'яти аварій.

Перший сніг у Києві, фото: Главком

Так, затори є на проспекті Бажана, хоча Південний міст при цьому вільний, на Дарницькому мосту і Дарницькому шосе, на мосту Патона та проспекті Соборності, на Броварському проспекті, бульварі Перова, на проспекті Ватутіна.

Карта заторів у Києві, скріншот Google Maps

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того, у масштабних заторах застигли вулиці Богатирська, проспект Героїв Сталінграда, вулиця Набережно-Рибальська, Набережне шосе.

Карта заторів у Києві, скріншот Google Maps

Судячи з даних сервісу, наразі ускладнено проїзд на Жилянській, Повітрофлотському проспекті, Саксаганського, на проспекті Перемоги, на в'їзді до Києва з боку Софіївської Борщагівки, Вишневого, Одеської траси, Столичного шосе.

Карта заторів у Києві, скріншот Google Maps

Нагадаємо, раніше недобудований Шулявський міст, "примарне" метро на Троєщину і несподівана зима: головні промахи Кличко на посту мера Києва.

Також Знай.uа писав, що у Києві ввели е-талони на паркування: як це працює.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що нардепи засудили нездатність влади Києва: долю мосту Патона будуть вирішувати на рівні Кабміну.