У Києві під стінами Печерського районного суду активістка Femen влаштувала акцію протесту. Відтак, жінка виступала щодо бездіяльності судової системи, яка вже понад роки не може прийняти жодного рішення у її справі.

Зауважимо, що раніше жінка потрапила на брифінг президентів України і Білорусі Петра Порошенка і Олександра Лукашенка за підробленим журналістським посвідченням. А потім і взагалі оголила груди та вигукувала гасло "Живе Білорусь". Відтак, суд мав вирішити її долю, але й досі цього не зробив.

Активістка, фото - Інформатор
Активістка, фото - Інформатор

За словами Анжеліни, саме так звати активістку, суд більше двох років не може повноцінно розглянути її справу - це справжнє середньовіччя. Саме це вона вирішила відобразити за допомогою свого перформансу – накинула на шию петлю та стояла за під стінами суду.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадуємо, що в Одесі біля трамвайного вагона прямо на ходу вивалилось скло.

Раніше портал Знай.uа писав, що небезпечні Богдани: переповнена маршрутка розвалилася на ходу. Очевидці повідомляють, що таке для них, на жаль, не новина.

Також Знай.uа повідомляв про те, що у Києві неадекватний чоловік спалив дотла автобус Ikarus.