Під Києвом у місті Фастів таємниче зникли два школярі - 10-річний Гадач Віталій і 12-річний Собковський Валентин.

Про це повідомляє Служба розшуку дітей ГУ Нацполіції Київської області.

У повідомленні йдеться, що у вівторок, 19 листопада, обидва хлопчики вийшли з місцевої школи №10, яка знаходиться за адресою вулиця Якубовського, 14 і зникли.

У Фастові зникли діти, фото: Інформатор

Прикмети Віталія: на вигляд 9-10 років, зріст 140 сантиметрів, худорлявої статури, обличчя овальне, очі блакитні, короткі світле волосся. Був одягнений у сіру болонєву куртку, сіру шапку, камуфляжні штани, помаранчеві кросівки. На плечах був сірий рюкзак.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Прикмети Валентина: на вигляд близько 10 років, зріст 150 сантиметрів, спортивної статури, обличчя кругле, очі карі, короткі світло-русяве волосся. Був одягнений у темну куртку зі світлими смужками до пояса, темно-синю шапку, коричневі джинси, чорні черевики зі світловідбиваючими смужками. При собі мав рюкзак сірий рюкзак.

Батьки та правоохоронці просять допомогти у пошуках дітей.

"Якщо ви бачили зниклих і знаєте, де вони знаходяться, обов'язково повідомте на лінію "102". Всіх зниклих, кого шукають в Києві, ви можете подивитися за тегом "Розшук", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.uа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Також портал "Знай.uа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром зникла дитина.