Погода у Києві 16 листопада сонечком не порадує. Хмари застрягнуть на небі весь день, але опадів не буде, кажуть на сайті Sinoptik.

Повітря 16 листопада в Києві прогріється до 9 градусів тепла, а вночі буде навіть трохи тепліше – до 10 градусів тепла. Рекордно тепло у цей день було у 2002 році – майже 18 градусів тепла, а рекордно холодно – в 1896 році – 13 градусів морозу.

Погода в Україні 16 листопада

За народним прогнозом погоди сьогодні Акепсима, Йосипа пресвітера і Аифала диякона. У народі вважалося, що, якщо чути, як потріскує кора на ясенях – значить, буде холодна весна. Якщо жовта верба продовжує ще рости, молоденькі гілочки відпускає – це ознака теплої і довгої осені. Яскраві фарби в небі на хмарах – значить, близько негоду з дощами.

Якщо горобці пожвавилися й зачирикали під час тривалої негоди, то можна чекати, що скоро погода покращиться.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Червона вечірня зірка передвіщає вітер, а світло-жовта – на близький дощ. Золоте й червоне сонце при сході і заході, а також яскраві зірки віщують сильний вітер.

Нагадаємо, раніше в Карпатах вже почалася справжня зима фото захоплюють дух.

Як повідомляв портал "Знай.uа", погода зимою і не пахне, осінь триває.

Також Знай.uа" писав прикмети і забобони на Новий рік-2020.