У Києві в листопаді у Палаці спорту відбувся концерт легендарної німецької рок-групи Scorpions. Фанати дорого б заплатили за прогулянку з її учасниками по рідному місту, але пощастило тільки столичному градоначальнику Віталію Кличку. Він влаштував ознайомчу екскурсію фронтмену Scorpions Клаусу Майне. Про це розповіли в прес-службі Київської міської держадміністрації.

Як стало відомо, рокер і екс-боксер прогулялися по Михайлівській площі, Володимирській гірці і новому скляному пішохідному мосту. По дорозі вони встигали зробити селфи з городянами та гостями столиці, які їх впізнавали.

Володимир Кличко і Клаус Майне, КМДА

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Друзі! Сьогодні із задоволенням показав Київ другу і одному з улюблених музикантів моєї юності - лідеру німецького рок-гурту Scorpions Клаусу Майне. Прогулялися Михайлівського площею, парком «Володимирська гірка». Дуже сподобався Клаусу наш пішохідного-велосипедний міст. На вулицях Києва він зустрів чимало своїх прихильників. І навіть заспівав🙂. Клаус сказав, що вже багато років приїжджає з концертами Україну, був у багатьох містах. Йому подобається атмосфера, подобається, як сприймають музику Scorpions українські фани. Клаус Майне пообіцяв повернутися🙂.

Geplaatst door Віталій Кличко op Woensdag 13 november 2019

Побачивши вуличного музиканта, який грав на роялі, Майне навіть заспівав для перехожих.

За словами Кличка, лідера Scorpions сподобався Київ, і українська атмосфера, а також те, з яким захопленням українці зустрічають його музику. Майне пообіцяв, що ще повернеться в Україну.

За даними Знай.uа фонтан у Вінниці відправили у "зимову сплячку".

Як передавав Знай.uа на 30 річницю загибелі відновили останній день з життя лідера "Кіно"

Крім того, Знай.uа писав про те, що солістка KAZKA Олександра Зарицька спокусила Instagram фігурою в бікіні.