У Києві з'явиться вулиця, названа на честь добровольця Антитерористичної операції Аміни Окуєвої. Про це повідомляється на сайті Київської міської ради.

Як наголошується, вулиця в Шевченківському районі отримала назву на честь добровольця АТО Окуєвої, яка була “лікарем, громадською активісткою і військовослужбовцем, учасницею Революції Гідності”.

Як відомо, Аміна Окуєва загинула в жовтні 2017 року під Києвом: вбивця обстріляв з автомата авто, в якому вона їхала з чоловіком Адамом Осмаєвим. Врятувати життя Окуєвої лікарям не вдалося, її чоловік отримав безпечне поранення.

Аміна Окуєва, фото: 24 канал

Крім того, депутати міськради перейменували ще чотири десятки вулиць: у столиці з'явилися вулиці Архітектора Дяченка, Соломії Павличко, Івана Білика, Пилипа Коновала та інших.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ім'ям учасника Революції Гідності Андрія Аболмасова назвали вулицю Панельну у Дніпровському районі. Аболмасов загинув у АТО.

Нагадаємо, що 21 жовтня жителі Києва прокинулися від сірого неба, приглушеного сонячного світла та обмеженої видимості.