У понеділок, 11 листопада, в селі Петропавлівська Борщагівка Київської області сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. Жінка-водій "Копійки" намагалася уникнути зіткнення з Opel Astra і влетіла в маршрутне таксі.

Відео з місця інциденту опубліковано на Facebook-сторінці поліції Київської області.

Відомо, що аварійну ситуацію на дорозі створив водій Opel Astra, який хотів розвернутися на дорозі прямо перед ВАЗ 2101. Власниця "Копійки" змогла зманеврувати і обійти Opel, але потім раптово влетіла в бік маршрутки, яка їхала їй назустріч.

На відео можна побачити, як після зіткнення з ВАЗ, маршрутне таксі пробило ворота і заїхало у двір приватного будинку.

У селі Петропавлівська Борщагівка трапилося зіткнення легковика та автобуса. Є травмовані

У селі Петропавлівська Борщагівка трапилося зіткнення легковика та автобуса. Є травмовані Сьогодні, близько 11-ї ранку відбулася автопригода на вулиці Авіаторів,27 за участю трьох транспортних засобів: Opel Astra, ВАЗ 2101 та РУТА. За попередніми даними аварійну ситуацію створив водій лекової Opel Astra, коли переїжджав вулицю зліва на право по ходу руху автомобіля ВАЗ 2101. Водійка ВАЗівки змогла зманеврувати та оминути Opel. Проте, скоїла зіткнення з автобусом, який рухався по зустрічній смузі. Внаслідок автопригоди постраждав водій автобуса та водійка ВАЗ, які госпіталізовані до лікувального закладу. В салоні легковика перебувала ще дворічна дитина в автокріслі, яке її й врятувало від травмування. А в автобусі окрім водія перебувала жінка з 12-річною дитиною. На місці пригоди їх оглянули лікарі та надали медичну допомогу. Наразі всі обставини події з’ясовує слідство. Пам’ятайте! Ігнорування правил дорожнього руху є неприпустимим! Будьте уважні за кермом, дотримуйтесь швидкісного режиму та обов'язково використовуйте пасивної безпеки. Ця автопригода могла закінчитись зовсім по-іншому, якби не дитяче автокрісло. #ПорядокЦеТи #ПатрульнаполіціяКиївськоїобласті

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door Патрульна поліція Київської області op Maandag 11 november 2019

В результаті аварії постраждали водій автобуса і жінка-водій ВАЗ. Їх доставили в лікарню. Крім того, у момент зіткнення в салоні легковика була дворічна дитина в автокріслі, яке врятувало її від травм.

Повідомляється, що в автобусі окрім водія перебувала жінка з 12-річною дитиною, яким на місці події надали медичну допомогу лікарі. Зараз деталі і винуватця ДТП встановлює слідство.

Нагадаємо, на Львівщині шкільний автобус потрапив у ДТП, багато постраждалих.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві шумахер на Lexus зніс двох пішоходів.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві на вулиці Набережно-Рибальській одна з машин перекинулася і загорілася.