11 квітня 2010 року духовний наставник Х'ю Джекмана, Джерарда Батлера, Ашера Реймонда, Кейсі Шинана, Еріки Форд та інших відомих у Голлівуді та світі людей вперше проведе лекцію в Україні.

Притаджи

Притаджи — відомий сучасний філософ, духовний лідер, співзасновниця Академії Про&Про, чиї вчення трансформують життя тисяч людей по всьому світу.

Лекція відбудеться 11 квітня в Regent Hill у Києві. Квитки можна придбати за посиланням https://preethaji-forum.com/.

ХТО ТАКА PREETHAJI
Сучасний філософ і духовний лідер

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Притаджи — вчитель, в чиїх ученнях гармонійно поєднуються два світи — науковий і духовний, розум і серце. Її інсайти щодо життя, розуму, свого «Я», всесвіту і свідомості — це прориви в людському мисленні, що випереджають час.

В 2019 році вийшла книга «Чотири Священних Секрети» Притаджи і Кришнаджи (засновників Академії Про&Про), яка всього за кілька тижнів стала бестселером на Amazon, LA Today, US Today. Вже за кілька місяців книга була видана в США, Великобританії та Індії. Випустило книгу найвище світове видавництво Simon & Schuster.

Притаджи часто виступає на престижних конференціях по всьому світу, серед яких TEDx в Канзас Сіті (2017) ,The Force of Innovation TEDx in Shanghai (2018), WME, ING Annual Conference, LA Federation of Industries в Сан-Пауло, Симпозіум з високоефективною життя, організований Equinox, Міжнародний форум «Екологія» в Москві.

Притаджи

Медитації та уроки мудрості від Притаджи і її чоловіка Кришнаджи отримав телеканал Опри Вінфрі OWN (Oprah Winfrey Network) і WME-IMG Арі Емануеля.

КОМУ ВАЖЛИВА
ЗУСТРІЧ З PREETHAJI?
  • Власникам бізнесу
  • Керівникам бізнесу
  • Успішним лідерам своєї галузі
  • Тим, хто трансформує свій світ та світ навколо себе
  • Послідовникам принципів Preethaji і O&O Academy
  • Всім тим, для кого пізнання не знає меж

ЩО ВИ ДІЗНАЄТЕСЯ
НА ЛЕКЦІЇ
Як, використовуючи силу свідомості, впливати на успішність свого життя і бізнесу
Які існують нестандартні, але працюють, способи досягнення успіху і багатства
Як потужний досвід медитації та розширеного стану свідомості дозволяє змінити ваші підходи до справ
Як перестати жити в боротьбі і почати плисти з потоком великого життя для досягнення результату
Як жити не в страху, тривозі і розділеності, а в станы гармонії, безстрашності і умиротворення
Як стати успішним бізнес-лідером у сучасному світі змін і невизначеності.

Нагадаємо, що Х'ю Джекману виповнилося 50 років і з цієї нагоди він показав дуже кумедне фото.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, зірка супергеройських франшиз "Мстители" і виконавець ролі Тора зіграє самого пізнаваного рестлера в історії — Халка Хогана.

Також стало відомо, в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка зіграла в "Месниках" Червону Відьму.