У Києві зафіксовано небезпечні показники забруднення повітря, які у чотири рази перевищують допустиму норму.

Про це повідомляє Центральна геофізична лабораторія імені Срезневського.

За даними вимірів, проведених з 29 жовтня по 5 листопада, забруднення спостерігається майже по всій території Києва.

У Києві зафіксували забруднення повітря

"Показники наявності в повітрі діоксиду азоту в 4,2-4,9 разів перевищували норму на вулицях Інженера Бородіна, Каунаської та на проспекті Перемоги. 3,2-3,8 разів - на площах Деміївської, Бессарабської, Перемоги та Оболонському проспекті. В 2,1-2,8 рази – у всьому місті, крім проспекту Науки, де перевищень не спостерігалося", - кажуть експерти.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім того, кількість діоксиду сірки в 2,9-3,1 разів перевищувало норму на площах Перемоги та Бесарабці, проспекті Перемоги, вулиці Олександра Довженка. В 1,6-2,6 раз – у всьому місті, крім проспекту Науки.

Показники формальдегіду в 2,1 – 2,8 разів перевищували норму, окрім проспекту Науки знову-таки.

На проспекті Перемоги, поруч зі станицею метро Святошин, а також на Бессарабській площі зафіксовано підвищений вміст зважених речовин.

Повітря забруднено майже у всіх районах Києва

Варто нагадати, що якість повітря у Києві почала катастрофічно погіршуватися з 14 жовтня. Це пов'язано з потеплінням та збільшенням перепадів добових температур.

Нагадаємо, що отруйний смог захоплює Україну: які області опинились в небезпечному полоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, знайшов скарб в тарілці: чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.

Також портал Знай.uа писав, улюблениця мільйонів дізналась про свою хворобу в прямому ефірі.