У Києві впродовж всього дня 2 жовтня буде триматися хмарна погода без опадів.

Проте вітер в столиці посилиться до 15-24 м/с, що в поєднанні з низькою температурою повітря створить досить неприємні умови. Повітря вдень прогріється максимум до 7 градусів тепла, вночі заморозки до 2 градусів морозу.

За останні 130 років 2 листопада найтепліше було в 1926 році (17.0°), найхолодніше – у 1979 році (-10.4°).

Народний прогноз погоди: 2 листопада вшановується пам'ять святого Артемія. Головними провісниками погоди в цей день були опадає листя. Якщо перший сніг ліг на суху землю до того, як дерева повністю скинули листя, то сніг скоро зійде; поки лист з вишневих дерев не опаде, скільки б снігу не випало, зима не настане.

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.