У Києві зачинили на невідомий термін супермаркет мережі АТБ. Адже саме в ньому працівники Госпродподтребслужби виявили смертельну хворобу – ботулізм. Про це йдеться на сайті відомства.

Як відзначається, позапланову перевірку супермаркету провели після того, як мешканець столиці захворів на ботулізм. З'ясувалося, що чоловік придбав рибу в супермаркеті АТБ.

Фото ілюстративне

"За результатами лабораторних досліджень Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи виявлено ботуліністіческого токсини в зразку проб" Товстолобик в'ялений у потрошінні, 1 сорту ", виробник ТОВ" ТАМАКО ІНВЕСТ "(вул. Різдвяна, 2 А, селище Хутори, Черкаський район Черкаської області), дата виробництва 24.09.2019 термін придатності 23.12.2019 ", - йдеться в повідомленні.

Наразі в магазині відібрали зразки продуктів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році. Це передбачає закон України "Про освіту" та нова реформа.

Як повідомляв портал Знай.uа, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.

Також портал Знай.uа писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.