На Київщині стався кривавий випадок, який сколихнув не тільки всю область, а й всю країну. Так, мешканець села Требухів намагався лишити життя свого односельця. Пенсіонер забіг у помешкання чоловіка та висмикнув чеку від гранати.

Про це повідомляє відділ комунікації Київської області.

Як відзначається, уночі до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у селі Требухів Броварського району стався кривавий злочин. Вже на місці поліцейські з'ясували, що літній чоловік хотів позбавити життя свого односельця.

Так, зловмисник 1959-го року народження, будучи на підпитку, проникнути до будинку свого знайомого. Після цього він намагався підірвати гранату, однак господар миттєво зреагував та просто виштовхнув підривника на вулицю.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Відтак, граната разом із пенсіонером вибухнула вже на подвір’ї. В результаті, до лікарні госпіталізували обох: і 39-річного мешканця села, і самого нападник.

Нагадаємо, загадкова загибель п'яти ув'язнених в СІЗО шокувала Одесу: родичі підозрюють найстрашніше.

Як повідомляв Знай.uа в спальному районі Києва стався вибух: відео і перші подробиці.

Знай.uа писав, Сенцов змусив пропагандиста Соловйова добряче понервувати: "У Крим на танках".