Незабаром у Києві виступить "кращий голос планети" Дімаш Кудайберген. Це буде його перший концерт в українській столиці.

Концерт Дімаша Кудайбергена відбудеться 11 березня в Палаці Спорту, це буде перший сольний концерт музичного феномена всесвітньо відомого казахстанського виконавця і мульти-інструменталіста у Києві.


Цьому музиканту всього 25 років, але він вже отримав неймовірну кількість премій і нагород рідному Казахстані. А в Китаї Дімаш Кудайберген був визнаний найпопулярнішим співаком Азії". На даний момент він вже має 114 фан-клубів у 46 країнах, число його шанувальників перевалила за 10 мільйонів.

Тепер і кияни зможуть почути його неймовірний голос, а також насолодитися захоплюючим шоу. Це буде не просто концерт, це історія самого артиста, чий шлях не тільки успішним, але частіше тернистий, сповнений сумнівів, невдач і розчарувань.

Коли: 11 березня

Де: Палац Спорту (вул. Спортивна 1)

Початок концерту о 19:00. Ціна квитків стартує від 700 грн.

Нагадаємо, Мазепа, Петлюра і Бандера з'явилися в Facebook: про що могли б писати у мережі великі українці

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua Львів готується до Дня захисника України, розмах вражає: афіша заходів

Також Знай.ua писав про те, що Коли день захисника України: дата, традиції і подарунок.