У Києві, у Софіївській Борщагівці, 30-річного чоловіка викрали з метою отримання викупу. Про це повідомляє поліція Київській області.

Зазначається, що викрадачі під виглядом співробітників СБУ схопили чоловіка, та, погрожуючи зброєю, затягнули до автомобіля Volkswagen Transporter.

Викраденого змусили віддати злочинцям 2,5 тис. грн, які були при ньому, та написати боргову розписку на 90 тис. дол. Після цього його звільнили.

Про те, що сталося, поліції розповів очевидець викрадення. Правоохоронці провели операцію “Перехоплення” та затримали авто викрадачів із номерами, викраденими напередодні злочину. У них знайшли зброю, документацію, радіостанцію.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Було затримано 27-річного водія авто та причетного до викрадення 31-річного киянина, раніше судимого за тяжкі злочини, якого випустили з тюрми цієї весни.

За даними Знай.uа, Франківськ перетворився на Дикий Захід, копи хапаються за голови.

Як повідомляв Знай.uа Дніпрі замінували ЗАГС.

Крім того, Знай.uа писав про те, що десятки копів "тиснуть на газ" в Одесі, дикий форсаж паралізував місто.