У вівторок ввечері , 22 жовтня в центрі Києва на вулиці Пушкінській потужний прогримів вибух.

Про надзвичайну ситуацію повідомляє Київ Оперативний в Facebook. Стало відомо, що в
результаті вибуху загинули дві людини.

Відзначається, що наразі відомо про дві жертви. Один житель столиці загинув на місці. Ще одного забрала карета швидкої допомоги, проте по дорозі він помер від отриманих поранень. Крім того, швидка забрала дівчину, про її стан наразі нічого не відомо.

За попередніми даними, вибухнула граната.

На місце НП прибули поліцейські. Інші подробиці трагедії поки що невідомі.

Серйозний вибух щойно стався у центрі міста - за попередньою інформацією на вулиці Пушкінський внаслідок вибуху (деякі кажуть, що здетонувала граната) загинуло двоє осіб. Деталі вставнолюються.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 22 oktober 2019

Нагадаємо, потужний вибух прогримів на заводі на Рівненщині.
Вибух прогримів у пгт Клевань Рівненської області на місцевому підприємстві, яке займалося виготовленням фарб. Вибух сприяв розповсюдженню пожежі, яку довелося ліквідовувати рятувальникам місцевої пожежної частини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 16 жовтня, в селі Віліне в тимчасово анексованому Криму вибухнулв КамАЗ.

Також Знай.ua писав, дівчинка загинула від вибуху смартфону.
Дівчинці було всього 14 років. Вона ввечері поставила телефон на зарядку і за попередньою інформацією заснула, слухаючи музику через навушники. Під ранок смартфон перегрівся і його батарея вибухнула. Школярка отримала травми, несумісні з життям і загинув на місці.