Гурт із США Slenderbodies зняв кліп пісню Arrival у колонії на Київщині. Про це повідомляє портал The Village.

Акторами кліпу стали ув’язнені колонії, в якій перебуває близько шести сотень осіб, покараних за вбивства та розбій.

За словами продюсера кліпу Даші Дерягіної, з нестандартною пропозицією до неї звернулися колеги з Британії. Головна ідея відео – зруйнувати стереотипи про колонії та ув’язнених.

У підготовці до зйомок брав участь психолог-криміналіст, який працює у колонії. Він підказав, як правильно спілкуватися із хлопцями.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Автори кліпу підтримують спілкування зі своїми акторами, обіцяють допомогти хлопцям із купівлею теплих речей на зиму. Гурт заплатив колонії за зйомки, ці кошти пішли на ремонт корпусів.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіла" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Віра Брежнєва повеселилася з загадковим красенем у новій фотосесії: "Надихаюся".