У Києві жінка з коляскою стала жертвою пограбування прямо на автобусній зупинці. Про це розповіли в ГУ НП столиці.

Як повідомляється, двоє чоловіків перебували на зупинці, коли з автобуса, що під'їхав, виходила 26-річна дівчина з коляскою. Чоловіки запропонували їй допомогти, і витягли з коляски гаманець.

На щастя, за поведінкою «ввічливих громадян» з проїжджаючого повз тролейбуса спостерігали співробітники поліції. Вони встигли затримати зловмисників і повернути вкрадене дівчині. З'ясувалося, що 41-річний раніше судимий за крадіжки та грабежі іноземець підозрюється у ще одній крадіжці на території Києва.

Ввічливий іноземець пограбував дівчину

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Його затримали, злочинцю загрожує до п'яти років в'язниці, екстрадиція на батьківщину і заборона на в'їзд в Україну.

Нагадуємо, що на вихідних в столиці перехожий захистив бійц Національної гвардії від циганок, які на нього напали і намагалися пограбувати на Центральному вокзалі.

Також Знай.uа писав, що Аброськін розсекретив "блатні" розбирання трьох "злодіїв в законі" позбавили статусу.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що відомого українського актора жорстоко побили в Польщі: зламаний ніс замість зарплати і сліди удушення на шиї.