На Київщині, в Таращі, мати не помітила зникнення дворічної дитини. Про це повідомляють в ГУ НП області.

Наголошується, що самотню маленьку дитину виявив патруль під час обходу вулиць міста. Дівчинка не могла сказати, як її звати і де вона живе, тому поліцейські разом зі соцслужбами опитали мешканців навколишніх будинків.

Знайти будинок дівчинки змогли досить швидко, її передали матері. Жінка зізналася, що була дуже зайнята, і не встежила за малятком.

Дворічна дівчинка зникла з двору

Нагадаємо, що львів'янин залишив у церкві голі стіни. Про крадіжку поліції Стрийського відділу повідомив 23-річний отець-диякон одного з місцевих православних храмів. Він розповів, що з приміщення церкви зникли позолочені підсвічники та радіомікрофон, загальна вартість яких склала понад 11 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис. грн у довірливих жителів міста.