Нещодавно біля столичного метро "Почайна" з'явився п'ятиметровий англійський бульдог.

Над цим проектом працювали скульптори Іван Длугунович і Олег Годунов. Вони назвали цю роботу "Друг", адже всім відомо, що собака - кращий друг людини. Створення п'ятиметрового бульдога зайняло 30 робочих днів.


Гігантську скульптуру англійського бульдога на прізвисько Друг, встановлену біля станції метро "Почайна", внесли в Національний реєстр рекордів України. Про це повідомила представник Національної реєстру рекордів Лана Вєтрова.

На даний момент столичний бульдог є найбільшою скульптурою собаки в Україні. Його довжина становить 8 метрів, а висота практично 5 метрів.

Нагадаємо, що у Харкові з'являться автомати з пакетами для прибирання за собаками, а також нові майданчики для вигулу і дресирування.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , кумедний пес з людським обличчям прославився на весь світ.

Також портал Знай.ua писав, що до харківської міськради надійшла петиція про облаштування майданчика для вигулу собак.