Деякі українці упереджено ставляться до іноземців, особливо, якщо ті мають явні зовнішні відмінності від корінних жителів. Так, нещодавно, "героєм" став чоловік, що принизив темношкірого іноземця в публічному місці.

Інцедент трапився в магазині, що належить до мережі супермаркетів АТБ. Українець накинувся на представника чорношкірої раси, вдарив його по обличчю та примусив їсти банан, знімаючи приниження на камеру мобільного телефону.

Обурливий відеоролик потрапив у мережу інтернет, тим самим викликавши широкий осуд серед громадян України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Кадри відео показують, що, не маючи на те явних причин, чоловік завдає удару по обличчю іноземця, потім кидає йому фрукт зі словами "Хавай, давай!". Хлопець в замішанні взяв банан.

Украина, наши дни, супермаркет АТБ... Слов нет, реально стыдно жить с такими недолюдьми в одной стране!

Geplaatst door Volodymyr Syvokon op Donderdag 10 oktober 2019

Присутні вирішили вступитися за темношкірого іноземця та почали кричати "Припиніть це робити!".

Після публікації відео знущання під кадрами замиготіли коментарі незгоди з поведінкою зухвалого покупця.

Українці висловили свій сором за приниження, також побажали такого ж поводження з автором відео за кордоном. "Аж трусить від злості", "Тварини",- коментують в соцмережі.

Нагадаємо, що кілька днів тому в мережі з'явився аудіозапис розмови вчительки й учня, на якому педагог погрожує своєму підопічному фізичною розправою за проступок

Як повідомляв портал Знай.ua, в кишені одного з затриманих були ювелірні прикраси

Також Знай.ua писав про те, що харківський суд виніс вирок двом неповнолітнім хлопцям, які пограбували перехожого