Під час прес-конференції президент України Володимир Зеленський розповів, які продукти і за якими цінами купує, передають «Букви».

За словами глави держави, він купує їжу в елітному столичному супермаркеті GoodWine. За буханець гречаного хліба там просять 25-30 грн, президенту його «не можна, але дуже хочеться». Крім того, Зеленський любить випити вина з сиром, який, за його словами, коштує «58 грн за кілограм».

На запитання журналістів, чи знає він, скільки коштує літр молока, Зеленський відповів, що молока не п'є.

«Я можу собі все це дозволити, у мене зарплата – 20 тисяч», - додав він.

Нагадаємо, український президент Володимир Зеленський спілкувався з журналістами 12,5 годин. Не дивлячись на запинки і непонятки, це краща комунікація, яку міг надати лідер держави. Такий висновок зробив політолог і експерт з міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко в своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський п'ятий раз поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наше найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський відкрито розповів про свою ідеологію, мовне питання не головне: "Це розколює людей".