В Обухівській райраді готується переворот.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський.

Так, Дубінський розповів, що 12 депутатів Обухівської районної ради намагаються незаконно скликати сесію на 11 жовтня 2019 з метою узурпації влади в Обухівському районі.

Олександр Дубинський


Також він зазначив, що в деяких ЗМІ вже почала з'являтися інформація про спроби підкупу депутатів. При цьому Дубінський зазначив, що він "як депутат 94 мажоритарного округу, зобов'язаний відреагувати".

В Обуховском райсовете готовится переворот. 12 депутатов Обуховского районного совета пытаются незаконно созвать...

Geplaatst door Александр Дубинский op Donderdag 10 oktober 2019

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще


У свою чергу Дубінський вже направив відповідне звернення у всі силові структури і вимагає дотримання законності від місцевої влади.

"Час Кононенко і його " смотрящих" закінчився Вчіться жити за законом", - написав Дубинський.

Нагадаємо, Олександр Дубинський посміявся над журналістами, які стояли під Офісом президента. Відповідне відео він виклав на своєму YouTube-каналі DubinskyPro.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський не мав шляхів до відступу: Данилюк пояснив, що не так із звільненням і новими посадами.

Знай.uа писав, Олександр Данилюк розповів, чому не поїде в США: "Це вже інша розмова".