У мережі показали відео блискавичного пограбування в центрі української столиці. Зловмисники пограбували автомобіль менше ніж за 10 секунд.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Пограбування автомобіля біля торгового центру Silver Breeze поставило на вуха весь Київ. Міснят здивувала швидкість "роботи" зловмисників. Вони обнесли автомобіль за 6,5 секунди.

Банда невідомих під'їхала до торгового центру на автомобілі марки Audi. Вони наблизилися до авто потерпілого. Далі дії крадіїв були блискавичними, воно миттєво розбили заднє скло автомобіля і витягли рюкзак, в якому були гроші та документи.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Після пограбування зловмисники сіли в авто і поїхали в невідомому напрямку.

Нагадаємо, що жінка викрала машину, але потрапила в ДТП – далеко втекти не встигла.

Як повідомляв портал Знай.uа в Харківській області затримали чоловіка, який намагався обікрасти власну птахофабрику

Також Знай.uа писав про те, що Вінницький суд виніс вирок двом жінкам, які вкрали 15 тис грн у довірливих жителів міста.