Під Києвом, у селі Чубинське, під колеса скутера, яким керував неповнолітній водій, потрапила літня жінка. Про це повідомляють у місцевій поліції.

Зазначається, що хлопець на скутері прямував з боку ЖК Новосельцево до вул. Виставкової, та не поступився дорогою бабусі на велосипеді.

60-річна жінка отримала численні травми та переломи, до того ж, нещодавно її прооперували.

Наразі лікарі надають жінці необхідну меддопомогу, а правоохоронці – шукають малолітнього автохама.

Неповнолітній у с. Чубинське на Київщині скоїв наїзд скутером на жінку

25 вересня 2019 року у с. Чубинське неповнолітній виїзджаючи на скутері із ЖК Новосельцево на вул. Виставкову не пропустив і скоїв наїзд на велосепедиста - жінку років 60 з Великої Олександрівки та зник з місця ДТП. Жінка отримала перелом та інші травми, а також як стверджують жителі "ще й після операції", якщо хтось знає його треба терміново знайти його батьків поки він не наробив більшої біди! Джерело інформації: спільнота мам Чубинського у Вайбері. P.S.: фактично по с. Чубинське регулярно із грубим порушенням ПДР пересуваються крім особи на відео, ще двоє неповнолітніх. Батьки зверніть увагу і перед тим, як купувати своїй дитині такі забавки подумайте чи готова дитина притримуватись техніки безпеки і ПДР. Адже Чубинське це населений пункт де дуже багато маленьких діток і ваші чада на моторолерах можуть завдати непоправної шкоди, як здоров'ю дітей і дорослих.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Вістник Чубинського op Woensdag 25 september 2019

Нагадаємо, що через аварію на Львівщині постраждала жінка і однорічна дитина

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці трапилось трагічне ДТП, в районі зупинки "Залізничний вокзал" маршрутне таксі збило 10-річну дівчинку.

Також Знай.ua писав про те, що через ДТП на Львівщині загинула 39-річна жінка.